-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Erismann Palais Royal 106

19.12.2019

Друзі, раді представити ролик про одну з найновіших колекцій шпалер для стін Palais Royal 106 виробництва Erismann. Ми впевнені, що цей ролик занурить Вас в світ сучасного дизайну і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

У цій колекції шпалер представлені моделі, які гідні королівського палацу або маєтку. Адже кольори і візерунки на шпалерах говорять про розкіш і багатство будинку. В такому випадку Вам доведеться гарненько попрацювати, щоб знайти ще й відповідні меблі для цих шпалер. Palais Royal - що представляють собою шпалери? Шпалери з цієї колекції заслуговують на увагу: темна палітра кольорів в поєднанні з сріблястим і золотистим відтінками; візерунки - вензелі, смуги і лінійки - створять у Вас відчуття, ніби Ви знаходитесь в королівській опочивальні; однотонні полотна допоможуть створити затишну атмосферу, не дивлячись на багате оздоблення. Ціновий діапазон радує не менше. Адже вартість рулону дозволяє купити шпалери колекції Palais Royal середньостатистичному мешканцю. Але при цьому вдало поєднуються звичайна ціна, якість і розкіш. Купити шпалери за зручною ціною ви можете в нашому інтернет-магазині.

Відео каталогу шпалер для стін Palais Royal 106 фабрики Erismann Palais Royal 106

Підписуйтесь на канал Oboi.ua на YouTube і будьте в курсі найновіших шпалерних колекцій.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Palais Royal 106 дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Palais Royal 106 Erismann.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Erismann Palais Royal 106 Новини