-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер Eijffinger Atlantic

23.12.2019

Дорогі відвідувачі, хочемо показати Вам відео презентацію про прекрасну колекцію шпалер Atlantic фабрики Eijffinger. Впевнені, що саме це відео познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Ця колекція шпалер відрізняється яскравістю, оптимізмом і веселощами. Від неї так і несе духом пригод і неймовірних авантюр на крилах легкого вітерцю. Поглянувши на малюнок, Ви ніби потрапляєте в іншу реальність - туди, де панують сонце і пляж, де заходи ховаються за кромку океану, а світанки недозволено красиві. Шпалери Atlantic - трохи моря в Ваш будинок. Навіть в настільки цікавою колекції шпалер фабрика не опустила традиції, яким слід ось уже скільки років. Лінійка товарів має всі так само різноманітний спектр кольорів і мотивів. Тут знайдуться: геральдика та її елементи; геометрія - смужки, клітини, решітки, кола і кульки; художній розпис на панно; класичні і традиційні морські зображення; карти, компас і корабель; якір, штурвал і вітрила. Перераховувати різноманітність принтів і малюнків можна ще довго. Що говорити про палітру кольорів - вона також навіває спогади про море, відпустці і безтурботності, ніби переносячи нас туди, в розпал морського сезону.

Відео презентація шпалер для стін Eijffinger Atlantic

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - паперові шпалери Atlantic Eijffinger.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Eijffinger Atlantic Новини