-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Romantico AS Creation

15.12.2019

Дорогі відвідувачі, раді представити відеоролик про вишукану колекцію шпалер для стін Romantico виробництва AS Creation. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Колекція Romantico складається саме з таких моделей - спокійних і заспокійливих, тихих і ніжних. Сама назва говорить про головне покликання шпалер - романтика. Створення затишної домашньої атмосфери за допомогою цих шпалер. Romantico - різноманітність ліній і візерунків. У цій колекції німецька фабрика зібрала всі ніжні кольори і візерунки. Шпалери з колекції Romantico предагают своєму покупцеві: квітковий принт: підлозі розкрилися бутони троянд і вже розкішні повноцінні квіти, букети з дрібних лепесточков; смуги - вертикальний принт вдало витягує візуально кімнату, а в поєднанні зі світлим кольором ще й додає їй обсягу. Так що такий варіант шпалер виявиться корисним для тих, хто хоче створити оптичну ілюзію розширення простору у себе вдома; тисненням візерунок - такі шпалери злегка навіюють думки про старовину і розкішності маєтків, вил і палаців; однотонні шпалери можуть виступати доповненням до вже перерахованих шпалер і бути самостійною прикрасою стін. Колекція Romantico відтворить затишну атмосферу в будь-якій кімнаті Вашої квартири або будинку.

Відео презентація шпалер AS Creation Romantico

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Romantico AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Romantico Новини