-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - коллекция шпалер для стін Rasch Trianon XL

25.12.2019

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми представляємо ролик про гарну колекцію шпалер Trianon XL виробництва Rasch. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація розкриє секрети цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Шпалери Trianon XL - що пропонують? Шпалери в цій колекції різноманітні: прості і симпатичні, розкішні і аристократичні. Наприклад, дрібний принт з ніжних квіточок прикрасить передпокій або кухню. Такий малюнок створює атмосферу затишку і чогось домашнього. А ось вензелі і більш складні візерунки нагадують атмосферу королівського палацу або маєтку якогось заможного дворянина. Такі візерунки підходять для інтер'єру в класичному стилі. Шпалери передають багатство і розкіш, які притаманні аристократам в Європі. Характерні для цієї колекції шпалер: складні малюнки і візерунки; кольори, які притаманні в основному багатим маєтках - вони відтіняються на світлі, ніби оксамит; вишуканість поєднань кольору і малюнка. Виготовляються шпалери цієї колекції з вінілу на флізеліновій основі. Вони підтверджують на практиці свої якісні характеристики: щільно прилягають до стіни, не дозволяють проникати повітрю між шпалерами і поверхнею.

Відео колекції шпалер Trianon XL фабрики Rasch

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Trianon XL дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Trianon XL Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch Trianon XL Новини