-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер для стін Farelli Melani GranDeco

21.12.2019

Дорогі друзі, сьогодні ми підготували для Вас презентацію про одну з найновіших колекцій шпалер GranDeco Farelli Melani. Ми впевнені, що саме це відео познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і допоможе Вам вибрати шпалери для Ваших стін.

Шпалери для стін наповнені розкішшю бельгійської культури 17-18 століття, де кожна деталь дарує естетичну насолоду і настрій затишку. Класичні візерунки в повітряній та лаконічній інтерпретації подарують відчуття спокою й умиротворення. Симетричні малюнки на однотонному тлі гармонійно впишуться в рамки домашнього інтер'єру. Ви можете купити шпалери з колекції Farelli Melani в більшості популярних кольорів: починаючи від білого і завершуючи яскраво блакитним. Текстура шпалер виглядає стильно і благородно, за рахунок її унікальної структури. Поверхня шпалер має легку глянцеву поверхню, завдяки чому світло буде красиво покривати стіну і опромінювати її ніжним блиском. Рослинні орнаменти, геометричні візерунки, орнаменти або однотонна пастельна палітра - все це дозволить створити витончені акценти в рамках інтер'єру.

Відео колекції шпалер GranDeco Farelli Melani

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально вінілові шпалери на флізеліновій основі GranDeco Farelli Melani.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін GranDeco Farelli Melani Новини