-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Частинка Італії у вас вдома. Середземноморський стиль колекції шпалер Siena від німецького виробника AS Creation з першого погляду підкорює своїм неповторним колоритом. Досконалі дизайни і кольори цих шпалер оточать вас атмосферою стилю і комфорту.
Свобода, що окрилює. Природа і радість життя. Шпалери з колекція Free Nature від AS Creation (Німеччина) привносять в кімнати нову легкість і привертають увагу до деталей, які ми часто не беремо до уваги в нашій неспокійній повсякденності.
Елегантна розкіш вашого інтер'єру. Колекція шпалер для стін Kind Of White, створена в колаборації компанії AS Creation і знаменитого дизайнера Вольфанга Йоопа, пропонує трендовий погляд на тему класики.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Reema від компанії Yuanlong (КНР) пропонують різноманітність варіантів оформлення приміщення в класичному стилі і в приємній оку кольоровій гамі.
Прекрасний дизайн, чудові матеріали, модні кольори шпалер з колекції I Damaschi виробництва італійської компанії Parato возз'єднує минуле з сьогоденням за допомогою ідеї сучасності, що скасовує плинність часу.
Колекція шпалер Zero, повністю розроблена дизайнером Крістіаною Масі, поєднує в собі мрію і реальність, історію і міфи далеких культур, світ дикої природи і створеної людиною краси.
Чиста енергія розкоші. Колекція шпалер 24 Carati від компанії Parato представляє новий еталон пишної краси. Це сучасна класика в чистому вигляді, прекрасне втілення мрії про ідеальний інтер'єр.
Колекція шпалер Paradisio 2 від знаменитого бренду Erismann запрошує вас поринути в невимушену атмосферу джунглів і тропічної екзотики, пропонуючи широкий спектр трендових яскравих візерунків.
Преміальна колекція шпалер History of Art від виробника AS Creation представляє найрізноманітніші дизайни в природному стилі, натхненні флорою і фауною, кожен з яких розповідає свою історію,
Колекція шпалер The Islands від англійської компанії Elizabeth Ockford внесе в ваш інтер'єр ковток свіжого повітря, створюючи привабливий і сучасний дизайн з продуманою і модною кольоровою палітрою.
Новинка від англійського виробника Elizabeth Ockford. Мерехтливі кольори металік в поєднанні з фактурною обробкою і сучасним стилем дизайну утворюють сміливу і красиву серію шпалер на стіну, яка отримала назву Gingko.
В колекція шпалер Highbrook від Elizabeth Ockford використовується безліч різних технік друку. Текстура і фарби, металік і слюда створюють гарні ефекти на поверхні цих шпалер, вловлюючи світло і додаючи привабливості колірній палітрі.
Колекція шпалер Danehill від бренду Elizabeth Ockford - це новий дизайн, який підійде як до класичного, так і до сучасного інтер'єру. Шпалери Danehill відрізняються приємними кольорами, переходами відтінків і цікавими текстурами.
Компанія Rasch і другий том її колекції шпалер Factory допоможуть вам створити навіть в нічим не примітній невеликій квартирі статусний інтер'єр для успішної людини, що йде в ногу з часом.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Hamburg City Style від компанії Marburg (Німеччина) способні перетворити ваші стіни в ідеальну основу для сучасного інтер'єру, адже тут домінують спокійні і затишні колірні рішення і дизайни.
Колекція шпалер Emmanuelle Rivassoux від німецького бренду Rasch оточить вас яскравою красою, що несе радість життя. У цій колекції зібрані сміливі та інноваційні декори шпалер для сучасного інтер'єру.
Inspire - це сучасна колекція шпалер для стін від німецької компанії Rasch, яка покликана надихнути вас створити сучасний гарний інтер'єр. Шпалери з цієї колекції дуже лаконічні і стримані.
Колекція шпалер Emilia - це справжня краса життя, створена всесвітньо відомим німецьким брендом Rasch. У цій чудовій колекції представлені унікальні шпалери для гарного інтер'єру.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі Panthera 1,06 від бренду BN - універсальне рішення для дому та офісу. Відмінною особливістю колекції є ширина шпалер, що складає 106 см.
Бельгійські шпалери з колекції Attitude від компанії Atlas виконані на високому художньому рівні. Якщо вам сподобалися шпалери і це шпалери Attitude від Atlas, то можете їх купити, не сумніваючись - це трендові, екологічні, міцні і практичні шпалери.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю