-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Колекція шпалер Gordion від провідного турецького виробника Adawall пропонує витончені класичні декори і затишні, приємні для ока квіткові візерунки, які є улюбленими і популярними у всі часи.
Представляємо вам новітні трендові шпалери метрової ширини від провідних виробників настінних покриттів. Метрові шпалери в нашому інтернет-магазині oboi.ua представлені в різних дизайнах, що підходять для оформлення інтер'єру в будь-якому стилі.
Колекція шпалер Beta від компанії Adawall відкриває нові горизонти в стилі мінімалізму і в деякому роді є доказом вражаючої простоти сучасного мистецтва і гламурної глибини витонченої елегантності.
Візуальний об `єм і перспектива. Колекція шпалер Perspectives від GranDeco - новий вимір стін. Суперсучасні шпалери з тривимірним ефектом стануть справжньою знахідкою для поціновувачів сучасного стилю в інтер`єрі.
Всеперемагаюча енергія життя. Пам'ятаєте легенду про птаха, що повстає з попелу? На Заході його називають Фенікс, а на Сході - Анка. Прекрасна історія надихнула турецьку компанію AdaWall на створення чудової колекції шпалер Anka.
Чи існують ідеальні шпалери для кухні? Звичайно. І це - вінілові шпалери на флізеліновій основі з імітацією цегли і кам'яної кладки з колекції Imagine від німецької компанії Marburg.
Райські пейзажі і далекі подорожі. Шпалери з колекції Amazon Poster наповнять ваш будинок яскравими фарбами природи і перетворять інтер'єр в мальовничі тропіки, з пишною рослинністю, екзотичними тваринами і птахами.
Шпалери з колекції Perspectives від GranDeco з красивим хвилеподібним декором і вишуканими блискучими ефектами чудово виглядають на стінах. Цей елегантний дизайн по-справжньому універсальний.
Візуальне втілення абстрактних концепцій та ідей. Колекція шпалер Alfa від провідного турецького виробника Adawall в дизайнах і текстурах відобразила прекрасний баланс настроїв та відчуттів.
Хочете вибрати ідеальні шпалери для спальні, які прикрасять стіни і наповнять кімнату затишком? Фаворити листопада 2020 року - шпалери з колекції Imagine від знаменитої німецької компанії Marburg.
Дивовижний і барвистий світ. Фабрика шпалер Adawall представляє дитячу колекцію Ada Kids, в якій ви знайдете відповідні дизайни шпалер для новонароджених, дітей, підлітків і навіть дорослих.
Геометрія в дизайні шпалер, як і класика, вічна. Шпалери з геометричним візерунком не виходять з моди. І це підтверджують провідні виробники настінних покриттів, що регулярно випускають нові колекції шпалер з геометричними мотивами.
Колекція кольору і стилю. У серії шпалер Colourfast від всесвітньо відомого німецького виробника AS Creation зібрані найпопулярніші відтінки модних кольорів. Прикрасьте стіни за своїм смаком і настрою.
Унікальна якість та естетичність. Колекція шпалер Versace Wallpaper 2 виробництва знаменитої німецької компанії AS Creation поєднує класичну концепцію і суперсучасний зовнішній вигляд.
Шпалери як стиль життя. Колекція шпалер Djooz 2, яка є другим спільним проектом однойменного голландського бренду і німецької компанії AS Creation, привнесе у ваш будинок радість і чарівність заміського стилю.
Легкість і невимушеність в кожній деталі. Стильні шпалери з колекції Smooth від німецької компанії AS Creation з ніжними квітковими мотивами, смугами і однотонними полотнами виглядають сучасно та свіжо.
Вишуканість в японському стилі. Шпалери з колекції Kimono від знаменитої фабрики шпалер Rasch приваблюють естетичною досконалістю трендових дизайнів і бездоганною якістю, характерною для німецьких настінних покриттів.
Оазис насолоди. Колекція Paradise від бренду Graham & Brown включає ретельно підібрану серію шпалер тропічних дизайнів, яскравих забарвлень і оригінальних принтів для створення досконалого інтер'єру в кожній кімнаті.
Вічна чарівність гламуру. Шпалери з колекції Spotlight від компанії Erismann пропонує сучасну інтерпретацію теми в гламурному стилі, що не виходить з моди. Прекрасний варіант для всіх, хто молодий душею.
Колекція шпалер N Bude 2, випущена у світ німецькою компанією AS Creation, об'єднує стильні настінні покриття, здатні створити правильну атмосферу в будь-якому будинку.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю