-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Прекрасний світ розкішних інтер'єрів. Нова колекція шпалер Etro II від німецького бренду Rasch - еталон досконалості в інтер'єрному дизайні, в якому поєднується увага до деталей і краса вишуканих декорів.
Нова романтика від Marburg. Колекція шпалер New Romantic - це свіжий погляд на інтер'єрну класику. Витончені декори і приємні відтінки шпалер перетворять ваш будинок в простір, наповнений енергією досконалості.
Важливою перевагою колекції шпалер Altagamma Sempre III від італійського виробника Sirpi є універсальна кольорова палітра і можливість вибору дизайну для всіх кімнат з однієї колекції.
Надихнувшись Лондоном, Міланом, Берліном, Амстердамом і Копенгагеном, фахівці німецької компанії AS Creation створили унікальну колекцію шпалер для стін, яка отримала назву Metropolitan Stories.
Чудова гармонія традицій і нових ідей. Колекція Fabrica від GranDecor пропонує ексклюзивні шпалери, виготовлені в особливій манері, яка поєднуючи вишуканість і простоту, задовольнить навіть аристократичні смаки.
Колекція шпалер Couleurs від французької компанії Ugepa створена, щоб відкрити нові перспективи в вашому інтер'єрі і полегшити пошук вдалого варіанту шпалер в рамках одного каталогу. Шпалери з цієї колекції підходять для всіх кімнат.
Класична елегантність, виразність графічних ліній, романтика міських пейзажів і грайливість рослинних візерунків надають колекції шпалер Elena від компанії GranDeco неймовірну привабливість і ексклюзивність.
Колекція вінілових шпалер на флізеліновій основі Aurora 2 022 від бельгійського бренду GranDeco - ваш шанс оформити інтер'єр найбільш стильно і грамотно. Виробник довів, що шпалери можуть стати справжнім мистецтвом, яке вигідно впишеться в рамки інтер'єру.
Interior Affairs - це колекція шпалер від голландської компанії BN, яка вдихне в інтер'єр життя, за вашим вибором надаючи йому елегантність або кидаючи виклик. Це ідеальні шпалери для всіх кімнат: вітальні, спальні, кухні, передпокою.
Вражаюче розмаїття ідей, кольорів, візерунків і малюнків. Назва колекції шпалер Impression говорить сама за себе. Шпалери від бельгійської фабрики GranDeco дозволять легко створити чудовий інтер'єр вашого будинку.
Колекція шпалер ArtDeco від всесвітньо відомого виробника настінних покриттів, німецької компанії Marburg, користується популярністю завдяки чудовому поєднанню елегантності та оригінальності.
Атмосфера комфорту, стабільності та добробуту. Колекція Color Storie від виробника шпалер BN Wallcoverings представляє однотонні шпалери широкого спектру відтінків для унікального оформлення стін вашого будинку.
Дитячі шпалери для стін з популярної колекції Smalltalk від BN перетворять кімнату вашої дитини в простір мрії. З цими голландськими шпалерами з цікавими малюнками дитяча кімната стане місцем для творчості.
Класичний шик і сучасний зовнішній вигляд. Красива колекція шпалер City Glam від торгової марки Marburg характеризується трендовими дизайнами і абсолютною якістю, гарантованою європейським виробником.
Популярна колекція Timeless Stories від відомого виробника шпалер BN (Голландія) стане вдалим вибором для інтер'єру вашого будинку. Це красиві, неймовірно елегантні, стильні, розкішні і дуже сучасні шпалери.
Імітації матеріалів і графічна геометрія. Колекція шпалер GranDeco Perspectives відкриває широкі перспективи для інтер'єрних рішень. Шпалери Perspectives від GranDeco - для тих, хто любить природність в своєму будинку.
Модна і ефектна колекція шпалер для стін Ugepa Decorpassion радує флористичними і абстрактними, ахроматичними і різнокольоровими мотивами. Відомий французький виробник Ugepa в черговий раз дивує поціновувачів декору інтер'єру і покупців шпалер.
Розкішні шпалери прикрашають кімнату і створюють особливу атмосферу. Для нової колекції шпалер від компанії Erismann Fashion for Walls відомий дизайнер Гвідо Марія Кречмер створив унікальні шпалери, які приваблюють і спокушають почуття.
Рослинні декори в класичному стилі, вишукана венеціанська штукатурка, трендова цегляна кладка і реалістичні розкішні піони.Знаменітий бренд AS Creation представив нову колекцію шпалер Mixed.
Трендовая колекція шпалер Podium від всесвітньо відомого виробника AS Creation представляє стильні дизайни для модного сучасного інтер'єру вашого будинку. Розкішні принти, нові текстури, вишукана колірна гамма.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю