-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Колекція шпалер Zoom Andes від Khroma містить поєднання ретельно продуманих кольорів, інноваційні текстури і унікальні дизайни, що зв'язують нас з багатою культурною спадщиною нашої планети.
Фантастична краса пустельних дюн. Приголомшливі пейзажі. Багатство природних відтінків. Гра текстур і світлотіней. Нова колекція шпалер Dune від виробника настінних покриттів Marburg неймовірно прекрасна.
Diamond - це нова розкішна колекція флізелінових шпалер від бельгійського виробника Decoprint. Ідеальна для ефектного оформлення інтер'єру квартир, будинків, клубів, ресторанів, готелів.
Унікальні фактури і приглушені тони. Голландські шпалери для стін BN Interior Affairs з геометричними або рослинними мотивами, імітаціями поверхонь вдихнуть в інтер'єр життя, за вашим вибором надаючи йому елегантність або кидаючи виклик.
Приголомшливо ефектно. Стильні шпалери з металевими і сяючими елементами з колекції Aurum від знаменитого виробника Limonta створені для вишуканого інтер'єру, для тих, хто прагне до інновацій в оформленні простору.
Italian Silk 6 - це колекція італійських вінілових шпалер від компанії Sirpi, що надає стильний вибір дизайнів і текстур в благородних металевих відтінках з чудовими дамасками, квітковими візерунками і смугами.
Сучасна розкіш і технологічний прогрес. Класичні італійські шпалери для стін Neapolis від Limonta - ще одне підтвердження неперевершеного смаку, стилю і майстерності італійських дизайнерів, втілений в високоякісних настінних покриттях.
Чудова колірна гамма, в якій представлені і світлі, і темні відтінки, структура та відчуття тканин - це голландські шпалери BN Linen Stories. Гідним фоном вашої кімнати стане мотив з дрібним геометричним візерунком.
Зі шпалерами з колекції Home Classic Belvedere від Marburg стіни набувають класичного і елегантного вигляду. Пасторальні мотиви, квіткові і барокові візерунки, смуги і монохромні шпалери створюють гармонійну атмосферу.
Італійські шпалери Limonta Play для дітей - сама досконалість. Геометричні форми і колористика створюють різні образи і сюжети, які подобаються дітям, стимулюють їх розвиток, дають поштовх уяві та грі.
У колекцію Color Storie від голландського виробника шпалер BN Wallcoverings входять однотонні шпалери різних кольорів для унікального оформлення стін вашого будинку. Широка палітра шпалер створює атмосферу добробуту.
Гостинність і затишок - ці слова могли б стати девізом новоі колекції Deco Relief від німецького бренду Rasch. Природна і комфортна, сучасна і стильна колекція пропонує безліч варіантів оформлення інтер'єру.
Респектабельні шпалери в класичній колекції AS Creation Opulento чудово виглядають на стінах кімнат завдяки своїй неперевершеній якості. Гламурний дизайн колекції ідеально підходить для будь-якого приміщення.
Улюблені персонажі запрошують в чарівний і барвистий світ. Прекрасна колекція дитячих шпалер від бренду Rasch під назвою Villa Coppenrath II неодмінно сподобається і дітям, і їхнім батькам.
Класика, яка завжди сучасна. Прекрасні шпалери з колекції Moderno 2 від широко відомого виробника покриттів для стін AS Creation поєднують в собі класичну елегантність і переваги новітніх технологій.
Природа як багате джерело натхнення. Колекція шпалер Madison від знаменитого виробника настінних покриттів GranDeco приваблює своєю натуральною красою, яка інтерпретується крізь призму трендових дизайнерських тенденцій.
Жити в комфорті та красі. Колекція шпалер Veneto від компанії AS Creation створює настрій, наповнюючи приміщення естетикою та затишком, завдяки привабливим узорам та кольорам.
Колекція шпалер Gina's від Marburg створена для свіжих, модних, комфортних інтер'єрів. Якісні і оригінальні вінілові шпалери на флізеліновій основі стануть чудовим вибором для ремонту квартири.
Колекція шпалер Messina від компанії Marburg (Німеччина) характеризується сучасною комбінацією мотивів і широкою гамою кольорів: від пастельного до інтенсивного бузкового або від сяючого блакитного до м'ятно-зеленого з золотими переливами.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції Andante Pria шпалерної фабрики Марбург створені для комфортних і стильних інтер'єрів кімнат всього будинку. Універсальне рішення для оформлення стін.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю