-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Чудові шпалери для стін з колекції Astor від всесвітньо відомого німецького виробника настінних покриттів, компанії Marburg, створять затишну і естетичну обстановку в вашому домі.
Грунтуючись на пристрасті до елегантного декору і трендовимх кольорів, команда дизайнерів Grandeco об'єднала зусилля для розробки сучасної стильної колекції шпалер Couturier.
Колекція шпалер Wild від знаменитого виробника, бельгійської компанії Khroma, універсальна і самобутня. У ній присутні мотиви дикої природи, графічні орнаменти і текстури.
Чудові переливи венеціанської штукатурки, розкішні дамаські візерунки, збагачені текстурними ефектами - шпалери з колекції Damascus від бренду Limonta поєднують пишність класики і можливості сучасних технологій.
Шпалери з колекції Graphicsс від торгової марки AS Creation з графічним декором, крізь який пробивається сяючий фон, створюють свіже і живе відчуття в кімнаті.
Унікальне поєднання натуральної колірної гами і вишуканості декорів. У колекції Ambassador 2021 від AS Creation представлені флызелінові шпалери з квітковим візерунком, класичним орнаментом бароко, шпалери в смужку і однотонні шпалери.
Пахучі троянди, геометрична графіка, леопарди, павичі і листя тропічних рослин. Мотиви колекції шпалер UK Spring від компанії Rasch фантастично різнопланові і, в той же час, гармонійні і прекрасні.
Вишуканість і екстравагантність - яскраве поєднання, що характеризує оригінальну колекцію шпалер Vintage 106 від бренду Erismann, яка включає стильні дизайни, що передають чарівність винтажної моди.
Якщо ви шукаєте простий дизайн, колекція флізелінових шпалер під фарбування Meistervlies 2020 від AS Creation - саме те, що вам потрібно. Всі шпалери можна фарбувати в будь-який колір на ваш розсуд.
Класичні кольори, елегантні структури, що створюють простір, а також безліч комбінацій і варіантів дизайну - все це ви знайдете в новій колекції Perfecto V від німецького виробника Rasch.
Шпалери для стін Minerals від англійського бренду Holden Decor - це колекція сучасного дизайну, що поєднує трендові принти з візерунками, натхненними мінералами і дорогоцінними металами.
Заворожуюче прекрасні варіації благородного мармуру, венеціанської штукатурки і класичних візерунків. Колекція італійських шпалер Carrara 2 від бренду Emiliana Parati прикрасить стіни і перетворить ваш будинок в розкішний палац.
Прекрасна колекція практичних і недорогих флізелінових шпалер Charleston від німецької компанії Hohenberger допоможе зробити хороший ремонт у вашій квартирі. Відмінні шпалери для спальні, вітальні, кухні, коридору та предпокою.
Преміальна якість і естетика високої моди. Ексклюзивна колекція шпалер Deluxe by GMK розроблена німецькою компанією Erismann спільно з відомим дизайнером Гвідо Марією Кречмером.
Шпалери з чудової колекції Natural Vibes від всесвітньо відомого німецького виробника настінних покриттів Marburg пропонують універсальні рішення для оформлення сучасного інтер'єру.
Калейдоскоп яскравих образів і чудових дизайнів. Вражаюча, виразна колекція шпалер Kaleidoscope від знаменитої торгової марки Holden Decor перетворить ваш будинок в прекрасний оазис стилю і комфорту.
Розкіш текстур і декорів, елегантна колірна гамма. Прекрасна колекція від провідного європейського виробника Holden Decor під назвою Alocasia дає можливість оформити стіни вашого будинку стильно, красиво і сучасно.
Текстурны ефекти, графічна геометрія, однотонні рослинні візерунки. Трендова колекція шпалер під назвою Bakau від бренду Holden Decor уособлює елегантну розкіш сучасного стилю.
Designer Resource Textures Volume 2 від торгової марки Holden Decor - це чудова колекція красивих фактурних вінілових шпалер з елегантним однотонним, середнім або дрібним орнаментом.
Мальовничі флізелынові шпалери з трендової колекції Utopia від виробника Holden Decor привертають увагу розкішними дизайнами з фактурним принтом. Ідеальні шпалери для неповторних інтер'єрів.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю