-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як поєднувати шпалери у вітальні

17.12.2021

Ідеальний інтер'єр вітальні - це мрія, яку легко втілити в реальність із величезним вибором шпалер, який ви знайдете у нашому інтернет-магазині oboi.ua. Різноманітність візерунків та колірних рішень дозволить створити унікальне оформлення приміщення, в якому буде комфортно вам та вашим гостям.

Уміло комбінуючи шпалери, ви можете розставити акценти в приміщенні, зонувати простір, візуально скоригувати розміри кімнати та наповнювати інтер'єр бездоганною естетикою. І найголовніше, зробити це буде легко, адже у нас на сайті є дуже зручний сервіс підбору шпалер-компаньйонів, який допоможе вирішити питання, як поєднувати шпалери у вітальні.

І, звичайно ж, ми хочемо звернути вашу увагу на шпалери з колекції Bensimon від виробника Lutece (Франція). Це гарні шпалери для вітальні, які чудово виглядають у поєднанні з однотонними шпалерами з тієї ж колекції. Вінілові шпалери на флізеліновій основі практичні та довговічні, вони додадуть стінам акуратного вигляду і прослужать довго, зберігаючи свою красу.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини