-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Як комбінувати шпалери під цеглу

25.12.2021

Шпалери під цеглу - це не тільки суворий мінімалістичний лофт та урбаністка в інтер'єрі. Перегляньте, які широкі широкі можливості дизайнерських рішень пропонують нові колекції шпалер, представлені в інтернет-магазині oboi.ua, починаючи від різноманітності форми та виду цегляної кладки до нестандартних трендових кольорів.

Гарні та оригінальні шпалери під цеглу ви знайдете в колекції Home від знаменитого французького бренду Ugepa. У ній ви побачите пастельні відтінки блакитного та сірого кольору, які вдихнуть свіжість до інтер'єру. Родзинкою колекції стали шпалери під цеглу з тематичним дизайном, які так і просяться на стіни кухні або їдальні. У колекції ви також знайдете відповідні шпалери для вітальні або передпокою.

Шпалери під цеглу можна комбінувати не лише з однотонними компаньйонами. Зі шпалерами під цеглу відмінно поєднуються шпалери з малюнком. Подивіться на запропоновані варіанти. Або скористайтесь сервісом вибору шпалер на нашому сайті. Колекція шпалер Home від Ugepa зробить ваш інтер'єр трендовим та унікальним.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини