-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в коридор смужка

26.12.2021

Легкі смуги та приємні відтінки. Шпалери з колекції New Modern Schoner Wohnen від німецького бренду настінних покриттів Marburg - ідеальне втілення уявлень про оформлення коридору або передпокою. Їхній нейтральний дизайн сподобається всім членам сім'ї та створить перше сприятливе враження у гостей вашого будинку.

Такі шпалери виглядають респектабельно та модно, вони прикрасять стіни та нададуть квартирі доглянутого вигляду. Пісочна, бежева, оливкова гама колекції New Modern Schoner Wohnen від Marburg естетично бездоганна та комфортна для очей. Фактура поверхні нагадує дорогу натуральну тканину. Шпалери в смужку від німецького виробника стануть знахідкою для всіх, хто бажає створити гармонійний збалансований інтер'єр.

Якість та бездоганний художній смак – головні переваги колекції New Modern Schoner Wohnen від Marburg. Представлені в ній вінілові шпалери на флізеліновій основі дуже практичні, вони є світлостійкими, зносостійкими, відмінно покривають стіни і надають їм доглянутого вигляду. Купити модні шпалери можна в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини