-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Метрові шпалери для кухні

20.12.2021

Шпалери з колекції бренду Adawall за назвою Octagon стануть чудовим варіантом для оформлення стін кухні. Універсальна колірна гама та сучасний стиль цих шпалер дозволяють використовувати їх у дизайні інтер'єру як маленьких кухонних приміщень, так і просторих студій.

Геометричний дизайн у поєднанні з фактурними ефектами поверхні шпалер із колекції Octagon виглядає сучасно і справляє дуже приємне враження. Ваша кухня набуде трендового вигляду і в той же час буде комфортною для всієї вашої родини та гостей.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Octagon мають важливу особливість. Їхня ширина вдвічі більша за стандартну і становить 106 см. Широкі шпалери ідеальні для просторих приміщень. Вони дозволяють заощадити матеріал, який неминуче обрізається при точному припасуванні шпалер з малюнком. Метрові шпалери на кухню можна купити в інтернет-магазині oboi. ua. У нас ви знайдете те, що шукаєте завдяки великому асортименту та оптимальному поєднанню ціни та якості настінних покриттів.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини