-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для новонароджених

18.12.2021

Вибираючи шпалери для найменших, зверніть увагу на чудову колекцію Sweet Dreams від торгової марки Decoprint (Бельгія). Ці шпалери - сама ніжність та доброта. Пастельна кольорова гама, симпатичні персонажі та сюжети перетворять інтер'єр дитячої кімнати на прекрасний і комфортний оазис.

Оточіть вашого малюка турботою та гармонією, адже шпалери від Decoprint створювалися саме для цього. Нехай з перших днів життя ваша дитина росте в здоровій атмосфері естетики та любові. Флізелінові шпалери з колекції Sweet Dreams від бренду Decoprint мають відмінні споживчі властивості. Виготовлені на фабриках знаменитого європейського виробника, ці шпалери безпечні та практичні, їх якість гарантується виробником та підтверджується відповідними сертифікатами.

Шпалери з колекції Sweet Dreams від Decoprint підходять для оформлення стін дитячої кімнати, що виходить на сонячну сторону, оскільки стійкі до впливу сонячних променів і не виділяють шкідливих речовин при нагріванні. Це ідеальний вибір для кімнати дитини. Купити шпалери недорого ви можете в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини