-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери для передпокою

19.12.2021

Вінілові шпалери на флізеліновій основі з принтами, що імітують нестандартні поверхні з каталогу Home від французького бренду Ugepa, ідеально підходять для передпокою. Вони реалістично повторюють різні текстури, наприклад, необроблене дерево з корою або циновка з мотузкового джгута.

Оригінальні та стильні дизайни Home від Ugepa будуть органічно виглядати на стінах передпокою, створюючи враження природної краси натуральних матеріалів. Шпалери можна використовувати в комбінації з однотонними текстурними компаньйонами, це підкреслить їхню ексклюзивність і дозволить розставити візуальні акценти в інтер'єрі.

Трендові шпалери з колекції Home від Ugepa виконані у приємній колірній гамі природних відтінків. Вони створюють враження екологічно дружніх настінних покриттів і при цьому мають масу переваг, починаючи від легкості в нанесенні на стіни і закінчуючи набагато вигіднішою ціною. Ці шпалери практичні, довговічні, світлостійкі та нескладні у догляді. Купити шпалери для передпокою пропонує інтернет-магазин oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини