-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Гарні стіни у квартирі – мрія багатьох людей. Шпалери в рулонах від провідних виробників настінних покриттів дозволять зробити цю мрію реальністю.
Бажаєте гарний інтер'єр з модними шпалерами? Купити модні шпалери 2022 можна в інтернет-магазині oboi.ua.
Як поєднувати шпалери та меблі? Дізнайтеся, як вибрати шпалери, щоб інтер'єр був гармонійним, стильним та створював приємне враження.
Вибираючи шпалери для спальні, звертайте увагу на таку характеристику, як ширина. Тому що поряд зі шпалерами стандартної ширини 53 см випускаються шпалери шириною 1 м 06 см.
У нас часто запитують, які шпалери зараз в моді для вітальні. Поспішаємо відповісти на це запитання. Ми розповімо та покажемо вам наймодніші шпалери сезону.
Бажаєте купити гарні шпалери? Ви саме там, де потрібно. У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір дуже красивих шпалер від світових виробників.
Вибираючи колір шпалер для вітальні, зверніть увагу на чудову колекцію Elisir від бельгійського виробника Decoprint.
Бажаєте, щоб ваша кімната стала більш просторою? Найпростіший спосіб це зробити – поклеїти на стіни шпалери потрібного кольору.
Хочете знати, якого кольору мають бути шпалери в спальні, щоб кімната була красивою, стильною, щоб у ній був затишок та гармонія?
Приступаючи до ремонту, багато хто задається питанням, який найпрактичніший колір шпалер для кухні? Сьогодні ми розповімо як вибрати колір шпалер на кухню.
Метрові шпалери з колекції Anastasia виробництва німецької компанії GranDeco чудово виглядають на стінах. Купити шпалери в метрі ви можете прямо зараз у нашому інтернет-магазині oboi.ua.
Вибираєте красиві, модні та якісні шпалери для зали? Зверніть увагу на колекцію шпалер Italian Silk 7 виробництва італійської компанії Sirpi.
Де і як купити шпалери для кухні в Києві? Найпростіший, вигідний і зручний спосіб - це замовити шпалери на кухню на сайті oboi.ua.
Сьогодні ми хочемо розповісти, які шпалери в моді для кухні 2022 року і показати вам чудову трендову колекцію французьких шпалер Au Bistrot d'Alice виробництва компанії Caselio.
Якщо ви вважаєте, що невеликий розмір приміщення обмежує вас в ідеях оформлення інтер'єру, ми поспішаємо вас порадувати. У нас ви можете купити трендові, красиві та різноманітні шпалери для маленької кімнати.
Як купити шпалери в квартиру і не помилитись у виборі? Шпалери із колекції Preloved від бренду BN стануть оптимальним варіантом для тих, хто хоче купити універсальні шпалери для стін.
Нас часто питають, як вибрати колір шпалер? Сьогодні ми розповімо, як безпомилково визначитися із кольором настінних покриттів на прикладі колекції La vie en Rose від Khroma Zoom.
Найкращі шпалери для дитячої ви можете купити в нашому інтернет-магазині oboi.ua. У нас представлені шпалери для дітей від провідних виробників світу та Європи.
Якщо ви шукаєте якісні та красиві шпалери, ми пропонуємо найкращі можливості покупки та різноманітні варіанти настінних покриттів. Купити шпалери в Україні вигідно та легко можете в інтернет-магазині oboi.ua.
Які шпалери ви уявляєте, коли чуєте про шпалери рожевого кольору? Компанія Decoprint пропонує чудову колекцію Moments, де ви знайдете трендові рожеві шпалери в кімнату..

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю