-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2022

Всього: 330

Говорячи про те, які шпалери краще для зали, хотілося б звернути вашу увагу на чудову трендову колекцію німецьких шпалер Erismann Fashion for Walls 3.
Колекція шпалер німецького виробництва від знаменитого бренду Erismann Elle Decoration 2 1,06 є взірцем красивих та модних настінних покриттів, це ідеальні шпалери у спальню 2022 року.
Ну, що за милота! Симпатичні шпалери з будиночками у дитячу з французької колекції Caselio Pretty Lili виглядають настільки чарівно та стильно, що просто очей не відірвати!
Хочете красиві шпалери із стильним квітковим малюнком? Тоді флізелінові шпалери з квітами з колекції Breeze від бельгійського бренду Decoprint саме те, що вам потрібно.
Чудові варіанти комбінування шпалер для створення ідеального інтер'єру залу пропонує колекція Elle Decoration 2 1,06 виробництва компанії Erismann (Німеччина).
Однотонні шпалери в спальню стануть універсальним рішенням, що підходить для будь-якого інтер'єру. Вибрати модні та красиві однотонні шпалери ви можете у колекції Code Nature від німецького бренду Erismann.
Із чудовими шпалерами Good Vibes від Decoprint гарний настрій забезпечений. Це ідеальні шпалери в кімнату дівчинки 7 років, які подарують яскраві емоції та створять невимушену атмосферу.
Пропонуємо до вашої уваги модні та красиві шпалери для кухні 2022. Такі шпалери ви знайдете в колекції Aurora 2022 виробництва знаменитого бельгійського бренду GranDeco.
Створити оазис стилю та комфорту у спальні допоможуть гарні шпалери з трендовим малюнком із листя з колекції Essentials від бельгійського виробника Decoprint.
Дивовижна естетика візантійської розкоші. Модні шпалери для спальні пропонує колекція Vizantia виробництва бельгійської компанії GranDeco.
Як правильно вибрати шпалери для залу? Ми маємо дуже гарні варіанти настінних покриттів, які ідеально підійдуть для кімнат невеликого розміру.
Гіпнотично стильні шпалери - це колекція Bensimon від французького бренду Lutece. Їх дизайн - чудовий калейдоскоп трендових тонів, здатний перетворити спальню та наповнити її енергією естетики.
Подивіться, які гарні шпалери в спальню пропонує каталог Fiore. Це шпалери виробництва голландської компанії BN. Чудові квіткові візерунки прикрасять інтер'єр, зроблять його естетичним та комфортним.
Використовуйте досконалість кольору та розкішних текстур для бездоганного оформлення стін коридору. Ідеальні трендові шпалери в коридор 2022 року ви знайдете в колекції Stone від знаменитого французького бренду Casadeco.
Класика ніколи не виходить із моди. Класичні шпалери в зал із колекції Sherazade від бренду Decoprint захоплюють розкішним поєднанням візерунка, кольору та фактури.
Сяючі відтінки та чудові фактури. Розкішні світлі шпалери ви знайдете в колекції Fabrica від бельгійського виробника GranDeco.
Легкі різнокольорові метелики та стильні геометричні візерунки. Красива колекція Attractive від німецького бренду AS Creation пропонує різноманітні шпалери для дитячої кімнати дівчинки.
Відкрийте нові можливості оформлення інтер'єру спальні. Представляємо вам чудові комбіновані шпалери з колекції Interior Affairs від голландської фабрики BN, які забезпечать приємну та стильну обстановку.
Колекція шпалер Octagon від Adawall - це сучасні трендові настінні покриття з Туреччини фабричного виробництва, які стануть ідеальним рішенням для оформлення стін вітальні.
Пропонуємо до вашої уваги чудові шпалери в дитячу кімнату з колекції Smalltalk від провідного виробника з Голландії, компанії BN. У каталозі oboi.uа ви знайдете красиві та якісні шпалери для дітей та підлітків.

Всього: 330



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю