-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - коллекция шпалер для стін AS Creation Little Stars

17.01.2019

Вельмишановні клієнти, хочемо показати Вам презентацію про дуже красиву колекцію шпалер для стін Little Stars від AS Creation. Ми впевнені, що саме це відео розповість Вам про особливості цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Різнобарвні шпалери для хлопчиків і дівчаток Little Stars з малюнками німецького виробника AS Creation оригінальні і привабливі. Кому не сподобається, якщо зі стіни буде дивитися кошеня, собачка або кролик? Цікаві шпалери з конем, поросям, курчам теж не можуть не сподобатися. Прекрасні малюнки на дитячих шпалерах з динозаврами, тракторами або великими машинами можна розглядати годинами, як книжку з картинками. У колекції є не яскраві шпалери з дрібними малюнками на дитячу тематику, шпалери з смугами. Тренд - імітація дощок в шпалерах не обійшов і дитячі шпалери. Висока якість флізелінових шпалер дозволяє вам бути спокійними за здоров'я дитини. Екологічні шпалери збережуть здоровий мікроклімат. Купити шпалери для дітей AS Creation Little Stars з Німеччини можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер для стін AS Creation Little Stars

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально флізелінові шпалери AS Creation Little Stars.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Little Stars Новини