-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео - бельгійські шпалери Glasshouse Khroma

19.01.2019

Дорогі покупці, пропонуємо до Вашої уваги ролик про вишуканий каталог шпалер для стін Glasshouse виробництва Khroma. Сподіваємося, що ця презентація розкриє секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

В основному шпалери Glasshouse від бельгійського виробника Khroma однотонні, крім квіткових шпалер. Виробник шпалер Khroma відомий своїми технологічними інноваціями і новаторським дизайном. Нова прекрасна колекція шпалер захоплює й кольоровою гамою. Можна вибрати темні шпалери глибоких, насичених відтінків або, навпаки, дуже світлі шпалери. Дрібні візерунки ледь помітні, але вони надають фону родзинку. Тонке пальмове листя на шпалерах схоже на пір'я, легке, повітряне. Ефект на стіні - не передати словами, але добре видно в інтер'єрі на Oboi.ua. Цікаві шпалери зі стилізованими рослинами, великими квітами. Шпалери Khroma Glasshouse підійдуть як для житлових приміщень, так і для кафе, ресторанів, барів. Стильний затишок вашого будинку!

Відео каталогу шпалер для стін Khroma Glasshouse

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Glasshouse дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Glasshouse Khroma.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Khroma Glasshouse Новини