-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін Khroma Misuto

13.02.2019

Шановні друзі, хочемо показати Вам ролик про чудову колекцію шпалер для стін Misuto Khroma. Сподіваємося, що цей ролик розкриє секрети цієї колекції шпалер і підкаже краще рішення для Вашого інтер'єру.

Бельгійські шпалери Misuto іменитого шпалерного виробника Khroma гармонійно впишуться в будь-який будинок або квартиру, більш того саме з ними ви по-справжньому відчуєте гармонію в будинку. Квіткові шпалери представлені шпалерами з лотосом і шпалерами з лататтям. Стіна стане схожою на прекрасне озеро. А шпалери з дрібними квіточками - це стилізація квіток сакури. Оригінальні шпалери з імітацією гравюр цікаві і самим зображенням, і яскравою смугою. На стіні в інтер'єрі вона ставати стильним акцентом. Ви можете переконатися в цьому, подивившись інтер'єри на Oboi.ua. Ще одна імітація в шпалерах - стилізована зміїна шкіра. Тепер ви самі легко створите справжній дзен-інтер'єр. Купити шпалери Khroma Misuto на східну тематику можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Misuto Khroma фабрики Misuto

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально флізелінові шпалери Khroma Misuto.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Khroma Misuto Новини