-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація каталога шпалер для стін Caselio Smile

17.03.2019

Шановні покупці, пропонуємо до Вашої уваги ролик про гарний каталог шпалер Smile фабрики Caselio. Впевнені, що саме це відео познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

При перегляді шпалер Caselio Smile з Франції Вас захопить різнобарвна хвиля - блакитні, жовті, рожеві шпалери, яскраві шпалери і ніжні шпалери з принтами і без обіцяють життєрадісний і модний інтер'єр. Варто заглянути в інтер'єри на Oboi.ua, і Ви побачите як можна зробити інтер'єр максимально привабливим, використовуючи, наприклад, комбінації різнобарвних шпалер з кактусами. Тему природи продовжують шпалери з тваринами, чудові квіткові шпалери, стильні шпалери з тропічними мотивами, виконані в двох кольорах. Неможливо не помітити гарні шпалери з візерунками, що нагадують мереживо. Приємні шпалери з дрібними квіточками, мініатюрними метеликами подарують Вашому будинку Літо. Купити французькі шпалери Smile Caselio можна в Oboi.ua.

Відео презентація шпалер Smile Caselio фабрики Smile

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Smile дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Smile Caselio.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Caselio Smile Новини