-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін Alpha AS Creation

23.03.2019

Вельмишановні покупці, раді представити відео презентацію про дуже красиву колекцію шпалер для стін AS Creation Alpha. Ми дуже сподіваємося, що саме це відео розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Двоколірні поєднання в красивих шпалерах Alpha іменитого виробника AS Creation стримані і ніжні. Колірна гамма різноманітна, сірі, блакитні шпалери сусідять із зеленими і жовтими. Тонкі, плавні лінії малюнків на шпалерах зі стилізованими рослинними мотивами захоплюють витонченістю, а абстрактні візерунки в шпалерах - ефектом на стіні. Варто звернути увагу на шпалери з шестикутниками, зараз візерунки, схожі на бджолині стільники, в тренді. Придивившись до розкішних шпалер зі стилізованими традиційними орнаментами, ви помітите чудові деталі. У колекції фонові шпалери різних кольорів доповнять красиві шпалери з малюнками. Відмінна якість флізелінових шпалер гарантує їх практичність, надійність, екологічність. Купити шпалери AS Creation Alpha з Німеччини можна в магазині шпалер Oboi.ua.

Відео презентація шпалер AS Creation Alpha

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Alpha дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Alpha AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Alpha Новини