-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Видео презентація колекції шпалер для стін Caselio Material

27.03.2019

Дорогі друзі, пропонуємо подивитися презентацію про одну з найновіших колекцій шпалер Material фабрики Caselio. Впевнені, що саме це відео розкриє секрети цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Універсальні французькі шпалери Material від відомого виробника шпалер Caselio з Франції підійдуть для вітальні, спальні, кухні або передпокою. Виробник пропонує також використовувати ці шпалери для ванної. В інтер'єрах на Oboi.ua Ви можете побачити стіни ванної кімнати з шпалерами, схожими на плитку. Шпалери з імітацією матеріалів і поверхонь займають основне місце в цій колекції, і, крім шпалер з плиткою, є шпалери з імітацією деревини, цегли, шпалери, схожі на мозаїку. Шпалери і панно на природну тематику дуже натуральні, вони внесуть частинку природи в Ваш будинок. Привертають оригінальні панно зі березами або морським пейзажем. Придбати французькі шпалери Caselio Material можна в Oboi.ua.

Відео каталогу шпалер для стін Material фабрики Caselio Material

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Material дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Material Caselio.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Caselio Material Новини