-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео нової колекції шпалер для стін Marburg Silk Road

15.05.2019

Дорогі клієнти, раді представити ролик про чудовий каталог шпалер Silk Road фабрики Marburg. Ми впевнені, що саме це відео розкриє секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Назва колекції шпалер говорить сама за себе шовковий шлях - торговий шлях, який аж до 13 століття з'єднував Середземномор’я зі Східною Азією, в назві укладена суть етнологічної спрямованості колекції. Колекція шпалер Silk Road неймовірно цікава, так як в ній відчувається вплив різних регіонів Європи та Азії інтерпретоване на сучасний стиль. Тепер можливо вгамувати спрагу подорожей не покидаючи кімнати. У шпалерах колекції Silk Road три основні теми: тканина грубого плетіння, африканські мотиви і текстильна фактура виконана як ніби з натурального конопляного волокна. Особливу увагу заслуговує кольорова палітра шпалер, приголомшливі поєднання помаранчевого, бузкового і темно-зеленого кольорів, так само вражають колірні переходи від темно-лілового до блідо-рожевого, дуже вдале поєднання інтенсивного нафтового кольору з міддю.

Відео каталогу шпалер для стін Marburg Silk Road

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал, всі новинки, нові колекції, тенденції ми публікуємо першими.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Silk Road дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Silk Road Marburg.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Marburg Silk Road Новини