-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нова колекція шпалер для стін Khroma Kurioza

06.06.2019

Колекція флізелінових шпалер Khroma Kurioza легка і літня, прекрасно підійде для вітальні або спальної кімнати. Шпалери з цієї колекції в основному в теплих і пастельних відтінках.

Всі декори колекції поділені на кілька розділів і названі відповідними за тематикою шпалер іменами: summer - квіткова тематика шпалер в декількох яскравих відтінках; shibori - найтемніші шпалери в цій колекції, з геометричною формою малюнка, прекрасно доповнять інші тематики шпалер, або будуть самостійним візерунком в інтер'єрі; precilla - бутони квітів з'єднані в єдиний килим, дуже цікава інтерпретація в приглушених відтінках шпалер; hortensia - букет квітів, що повторюється на стіні, задає ритмічність і гармонію приміщенню. Ці шпалери виконані в більш сміливих, темних відтінках; cassia - вже став класичним для сучасного інтер'єру, геометричний малюнок - трикутник, в даній колекції він перегукується відтінками з усіма декорами і може бути доповненням до будь-яких шпалер даної колекції; rain - якщо поглянути на ці шпалери, виникає відчуття літнього, теплого дощу, і накривають приємні емоції. Дуже милий, різнокольоровий декор шпалер; luci - флористичні мотиви, створені з довільно нахилених гілочок і листків, які створюють відчуття літньої, пахучої огорожі; cery - набір чудових однотонних шпалер з цікавою фактурою, які доповнять будь-який декор з шпалер колекції. Купити шпалери Khroma Kurioza за вигідною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua

Купити шпалери Kurioza виробництва Khroma в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Kurioza дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Kurioza Khroma.

Флізелінові шпалери Khroma Kurioza

Інтер'єри колекції шпалер Khroma Kurioza

Подивитися галерею інтер'єрів шпалер Khroma Kurioza.


Oboi.ua - це передові технології, оптимальний вибір, зручний інтерфейс, весь світ шпалер для Вашого дому.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Khroma Kurioza Новини