-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Passenger від Decoprint

15.06.2019

Вельмишановні клієнти, сьогодні ми представляємо презентацію про гарну колекцію шпалер для стін Passenger виробництва Decoprint. Впевнені, що ця презентація розкриє перед Вами всю красу цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Колекція шпалер виконана в природних відтінках, що робить її легкою для інтер'єру. Всі шпалери можуть бути самостійно використані і з компаньйоном. Стіни в цих шпалерах, як основа Вашого майбутнього інтер'єру, будуть дуже зручні для подальшої комплектації, так як приймуть на себе практично будь-який відтінок меблів та підлоги. Шпалери Decoprint Passenger підходять для оформлення приміщень як в сучасному, так і в класичному стилі. Вони створять атмосферу тепла і затишку в спальні, але нітрохи не гірше підійдуть і для прихожих або кухонь. Універсальність - це суттєва перевага даної колекції шпалер. Купити шпалери Decoprint Passenger за вигідною ціною можна в інтернет-магазині шпалер oboi.ua

Відео презентація шпалер для стін Passenger фабрики Decoprint

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Більш детально в нашому магазині - флізелінові шпалери Passenger от Decoprint.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Decoprint Passenger Новини