-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео колекції шпалер Emotion Graphic від AS Creation

17.07.2019

Дорогі друзі, пропонуємо подивитися ролик про новий каталог шпалер для стін Emotion Graphic від AS Creation. Впевнені, що цей ролик занурить Вас в світ сучасного дизайну і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Коли ми думаємо про геометрію, ми розуміємо, раціональність, строгість, графічність. Це часто стає каменем спотикання для людей, які хочуть купити шпалери для сучасного інтер'єру з геометричним дизайном, але стриманість яку геометричні шпалери привнесуть в їх будинок, відлякує їх, їм хочеться емоційності і динаміки на стінах. Саме для таких випадків створена колекція шпалер Emotion Graphic, вона унікальна для сучасних інтер'єрів, геометричні малюнки шпалер в цій колекції дуже емоційні і динамічні. Інтер'єри з шпалерами AS Creation Emotion Graphic будуть яскравими, модними і емоційно вираженими, всі дизайни шпалер відповідають останнім вимогам інтер'єрів. Побачити більше шпалер в інтер'єрі з цієї колекції можна в розділі Інтер'єри.

Відео колекції шпалер AS Creation Emotion Graphic

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Emotion Graphic дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Emotion Graphic AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Emotion Graphic Новини