-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Колекція шпалер GranDeco Chantilly тепер в нашому магазині

01.08.2019

Бельгійська фабрика GranDeco пропонує поціновувачам пастельних відтінків колекцію Chantilly. Це неймовірна витонченість і ніжність в поєднанні з елегантними класичними рішеннями. Такі шпалери знайдуть своє місце в інтер'єрі, оформленому в м'яких відтінках, вишукані візерунки шпалер допоможуть домогтися оптимальної гармонії.

Колекція шпалер Chantilly - це невагомість і простота. Завжди, правильно підібрані шпалери для стін допоможуть не тільки підкреслити красу інтер'єру, але і створити цікаві акценти, змінити приміщення. Світла лінійка бельгійських вінілових шпалер - відмінний варіант для цінителів елегантної простоти. Шпалери цій колекції самодостатні, в узорах шпалер немає нічого зайвого, наприклад занадто яскравих акцентів, справжня знахідка для тих, хто не любить занадто контрастних рішень. Шпалери виробництва бельгійської фабрики GranDeco не залишає байдужими цінителів якості та краси.

Якщо вибір впаде на шпалери з візерунком, пам'ятайте - це вічна класика, яка буде залишатися в тренді дуже довго. Універсальні світлі відтінки розкішно поєднуються з будь-якими іншими колірними рішеннями, вони допомагають зробити приміщення візуально просторніше. Елегантні рішення для дому завжди актуальні. Колекція шпалер Chantilly - це універсальні шпалери, які підійдуть для оформлення багатьох кімнат у будинку. Такі полотна виглядають розкішно, гармонійно поєднують різні відтінки; добре лягають на стіну; дозволяють домогтися витонченою обстановки. Купити шпалери GranDeco Chantilly за відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua.

Купити бельгійські шпалери Chantilly виробництва GranDeco в інтернет магазині:

Більш детально в нашому магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Chantilly от GranDeco.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі GranDeco Chantilly

Шпалери Chantilly GranDeco в інтер'єрах

Подивитися всі інтер'єри каталогу шпалер GranDeco Chantilly.


Oboi.ua - це оптимальний вибір, колекції, передові технології, зручний інтерфейс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін GranDeco Chantilly Новини