-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Colour Dreams від GranDeco купуйте в нашому магазині

03.08.2019

Колекція шпалер Colour Dreams від бельгійської компанії GranDeco - це розкішний вибір для створення інтер'єру в стилі лофт. Дизайн цих шпалер копіює грубувату цегляну стіну, дозволяє створювати концептуальне оформлення кімнат.

Такі яскраві і стильні шпалери однозначно заслуговують на увагу тих, хто любить оригінальні ідеї. Шпалери Colour Dreams чудово підійдуть для сучасних інтер'єрів. Стиль лофт не втрачає своїх позицій - все завдяки його багатогранності і свободу вираження дизайнерської позиції. Бельгійська компанія представляє розкішні фактурні шпалери, які своїм зовнішнім виглядом до деталей копіюють цегляну стіну. Такі варіанти будуть симпатично виглядати як в студіях, так і у просторих квартирах.

Шпалери представляють собою вініл на флізеліновій основі: завдяки цьому вони так добре прилягають до стін, відрізняються деталізований малюнком, стильна фактура приваблює сучасних дизайнерів. Відмінне рішення для лофт. Розкішні шпалери від бельгійської фірми - це знахідка для тих, хто цінує якість у всьому: вони дозволяють домогтися ілюзії цегляної стіни, залишаються як нові навіть через декілька років, радують простотою в догляді. Купити шпалери GranDeco Colour Dreams за відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua.

Дизайни колекції шпалер для стін Colour Dreams виробництва GranDeco:

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Colour Dreams GranDeco.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі GranDeco Colour Dreams

Oboi.ua - це найнижчі ціни, надійний сервіс, оперативна доставка, прямі поставки.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін GranDeco Colour Dreams Новини