-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте AS Creation Esprit 14 в нашому магазині

07.08.2019

Колекція шпалер Esprit 14 - це знахідка для тих, хто любить фантазійні геометричні візерунки в оформленні інтер'єру. Такі оригінальні шпалери - винахід німецької фірми AS Creation. Це європейська якість, яку визнали у всіх куточках світу.

Преміальні полотна підходять в будь-яку кімнату в будинку. Esprit 14: все для стильної обстановки. Шпалери з візерунком Esprit 14 - це поєднання універсальних кольорів і оригінальних візерунків шпалер. Плавна межа між фонами і малюнками, трохи розмитості, градієнта - всі ці та інші стильні тенденції можна знайти в шпалерах від німецького виробника AS Creation. Багатство кольорів дозволяє підібрати шпалери для будь-якого оформлення.

Esprit 14 - це колекція для створення гармонійного світлого інтер'єру, який дозволить зробити приміщення візуально більше. На Ваш вибір запропоновані також і оригінальні фактурні шпалери зі складним дизайном. Це шикарні бамбукові шпалери, за якими доглядати так просто. Оригінальні шпалери Esprit 14 для невагомою гармонії, знахідка для тих, хто цінує ніжність: вони гармонійні і витончені, виконані з якісного матеріалу, їх легко клеїти і розгладжувати. Купити шпалери AS Creation Esprit 14 по відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua.

Купити шпалери Esprit 14 AS Creation в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Esprit 14 дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Esprit 14 AS Creation.

Флізелінові шпалери AS Creation Esprit 14

Інтер'єри Esprit 14 от фабрики обоев AS Creation

Подивитися всі інтер'єри шпалер AS Creation Esprit 14.


Oboi.ua - це найнижчі ціни, колекції, прямі поставки, величезний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін AS Creation Esprit 14 Новини