-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нова колекція шпалер для стін Arezzo от Erismann

12.08.2019

Елегантні шпалери Arezzo виробляє відома німуцька фабрика Erismann, що стала відомою в усьому світі. Основна особливість такої продукції від європейської фабрики - виробництво з використанням сучасних технологій. Інноваційний підхід дозволяє створювати шпалери, які будуть надійно приховувати недоліки стін.

Елегантні шпалери для стін Arezzo для гармонійних інтер'єрів - це шпалери з малюнками і однотонні шпалери, які підійдуть для прикраси будь-якого приміщення. Вони настільки елегантні у своїй простоті, що привертають увагу іменитих дизайнерів інтер'єру з усього світу. Крім цього, вони виготовляються з міцного матеріалу, який витримує довгі роки інтенсивної експлуатації. У шпалерах Erismann Arezzo для розфарбовування полотен використовуються стійкі пігменти: вони з часом не вигоряють і не стають тьмяними від впливу вологи, при необхідності шпалери можна вимити, адже вініл на флізеліновій основі спокійно перенесе цю процедуру.

Шпалери для стін Erismann Arezzo - це багатство відтінків: палітра включає в себе як світлі, так і темні різновиди. Шпалери Erismann Arezzo для тих, хто цінує якість. Серія міцних шпалер Arezzo від іменитого європейського бренду сподобається тим, хто цінує шикарні інтер'єри. Вони добре приховують нерівності стін. Представлені у великій кількості візерунків. Є і однотонні шпалери. Купити шпалери Erismann Arezzo за відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua.

Купити вінілові шпалери на флізеліновій основі Erismann Arezzo в нашому інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Arezzo дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Arezzo Erismann.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Erismann Arezzo

Інтер'єри Arezzo от фабрики обоев Erismann

Подивитися галерею інтер'єрів шпалер Erismann Arezzo.


Oboi.ua - це передові технології, колекції, весь світ шпалер для Вашого дому, найнижчі ціни.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Erismann Arezzo Новини