-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Myriad виробництва GranDeco

19.08.2019

Вельмишановні покупці, хочемо показати Вам відеоролик про гарний каталог шпалер для стін Myriad від GranDeco. Ми впевнені, що ця презентація розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам зробити вибір для ремонту своєї квартири.

Шпалери з колекції Myriad народилися як данина тропічної тенденції без розриву, і в поєднанні з сучасними етнічними зразками. Ви знайдете шпалери з красивим монохромним візерунком з тропічного пальмового листя, він додасть Вашій кімнаті повністю тропічний вид, доповнений м'якими металевими деталями. Проста льняна тканина, нагадує рівнину. Особливо сподобався виразний краватка-мотив шіборі в шпалерах -традиційна техніка фарбування, яка є модною для художніх стін. І звичайно мавпочки в тропічному лісі, шпалери з мавпочками вносять грайливий вигляд в будинок. Відродіть «джунглі» на своїх стінах, пройдіть їх до кінця і обов'язково заспокойте з одним із спокійних дизайнів рівнин. Купити шпалери GranDeco Myriad за відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua

Відео каталогу шпалер для стін GranDeco Myriad

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Myriad дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Myriad GranDeco.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін GranDeco Myriad Новини