-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Колекція шпалер Graham & Brown Kabuki тепер в нашому магазині

26.08.2019

Люксові шпалери Kabuki від відомого англійського бренду Graham & Brown - це поєднання елегантної класики і високої сучасної моди. Їх особливість полягає в загальній витонченості: шпалери поєднують в собі не тільки стильні забарвлення, але і красиві візерунки з суворою геометрією або химерного характеру малюнки.

Kabuki - вибір шикарного інтер'єру. Англійські шпалери від Graham & Brown поєднують в собі суворі звичаї і інноваційний підхід одночасно. У колекції виробника не тільки однотонні різновиди, але також і оригінальні полотна з квітковим або анімалістичні принтом. Пастельні або яскраві кольори шпалер представлені в багатій палітрі. Це колекція вінілових шпалер на флізеліновій основі: завдяки цьому вони добре лягають на будь-яку стіну. Шпалери з яскравими контрастними акцентами: оптимальні для шанувальників ексклюзивних рішень. Підходять до вітальні або у спальну кімнату.

Kabuki - поєднання Європи та Азії. Колекцію Kabuki можна описати як гармонійний мікс азіатських і європейських тенденцій. Це органічне переплетення контрастів для будь-якого інтер'єру. Багатство відтінків шпалер для будь-якого сучасного дизайну. Приємна фактурність, яка заслуговує похвали. Купити шпалери Graham & Brown Kabuki за відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua

Купити шпалери Kabuki Graham & Brown в інтернет магазині:

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Kabuki Graham & Brown.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Graham & Brown Kabuki

Інтер'єри колекції шпалер Graham & Brown Kabuki

Подивитися всі інтер'єри Graham & Brown Kabuki.


Oboi.ua - це найнижчі ціни, максимум інформації, прямі поставки, оптимальний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Graham & Brown Kabuki Новини