-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Новий каталог York Mid Century тепер в нашому магазині

14.09.2019

Шпалери з колекції Mid Century американської фабрики York беруть початок з тематики модерну. Переважання розкішних візерунків, геометричних фігур в симетричному виконанні - оригінальне рішення для оформлення інтер'єру.

Шпалери для стін з нової колекції шпалер Mid Century оформлені в теплих пастельних відтінках з використанням полірованого блиску, рельєфною текстури. Дане стилістичне рішення наповнене настроєм розкоші, від якої важко відірвати погляд. Нанесення рельєфних симетричних візерунків, фігурних елементів у вигляді лабіринту, зіг-зага, хвилеподібних ліній - такий фон поєднує нестандартний дизайн і стильну композицію для класичного і сучасного інтер'єру

.

Ви маєте можливість купити шпалери американської фірми York в наступних стилістичних рішеннях: сітчасті малюнки з повторенням - декоративне рішення виглядає нетривіально і, в той же час, лаконічно, шпалери гармонійно доповнять яскраві елементи декору і візуально урізноманітнюють простір; однотонні шпалери з золотими, срібними та перламутровими вставками. Металевий блиск на базовому тлі створює поверхні статус. Краще рішення для тих, хто цінує простоту в деталях; шпалери з футуристичними візерунками надають інтер'єру характер.

Купити шпалери Mid Century виробництва York в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Mid Century дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Mid Century York.

Флізелінові шпалери York Mid Century

Колекція шпалер для стін Mid Century York в інтер'єрах

Подивитися всі інтер'єри шпалер York Mid Century.


Oboi.ua - це максимум інформації, найнижчі ціни, новітні модні, величезний вибір.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін York Mid Century Новини