-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін Elena GranDeco

23.09.2019

Шановні відвідувачі, сьогодні ми представляємо відео про прекрасну колекцію шпалер GranDeco Elena. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація познайомить Вас з особливостями цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Творцям шпалер Elena вдалася непросте завдання - з'єднати воєдино строгість графічних ліній з романтикою і грайливістю завитків. До кожного дизайну шпалер ви знайдете однотонні шпалери, відповідний повністю по відтінку, вони так само виступають сполучною ланкою між декількома шпалерами з малюнком. Так само в цій колекції є стримані мотиви які можуть використовуватися замість однотонних шпалер, а так же навпаки однотонні шпалери колекції здатні брати на себе в інтер'єрі функцію базового дизайну, напевно це одне з основних переваг колекції: в її чудових комбінаціях шпалер, практично не створює кордонів для творчих експериментів ви знайдете свій інтер'єр. Як правильніше застосувати шпалери з цієї колекції підкаже фото інтер'єрів на Oboi.ua

Відео презентація шпалер для стін GranDeco Elena

Підпишіться на канал Oboi.ua на YouTube і стежте за новинками в світі шпалер.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Elena дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Elena GranDeco.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін GranDeco Elena Новини