-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога шпалер для стін Linen Style від AS Creation

13.10.2019

Шановні клієнти, сьогодні ми хочемо показати Вам ролик про гарний каталог шпалер для стін Linen Style від AS Creation. Впевнені, що цей ролик розкриє секрети цієї колекції шпалер і допоможе Вам створити свій ідеальний інтер'єр.

Вашій увазі представлені зразки шпалер із зображенням птахів, геометричних фігур, візерункових і рослинних елементів. Шпалери для стін Linen Style немов відображають спокій, легкість, завдяки достатку пастельних відтінків. Німецька фабрика спеціалізується на випуску бюджетної лінійки шпалер, які відповідають сучасним тенденціям. В каталозі нашого магазину ви маєте можливість купити шпалери від AS Creation в наступних стилістичних рішеннях: однотонна брижь - лаконічний формат, який знайде застосування в будь-якому интерьерном виконанні; симетричні візерунки - утворюють граціозну картину, від якої важко відірвати погляд; малюнки рослин - візуально освіжають і наповнюють інтер'єр новими емоціями: імітація цегляної кладки - за допомогою такого рішення можливе створити акцентну стіну. Ви зможете створити інтер'єр з індивідуальним характером!

Відео колекції шпалер Linen Style фабрики AS Creation

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Linen Style AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Linen Style Новини