-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нове відео каталога Zoom Kosmos виробництва Khroma

15.10.2019

Вельмишановні відвідувачі, раді представити ролик про прекрасний каталог шпалер Khroma Zoom Kosmos. Сподіваємося, що ця презентація познайомить Вас з візерунками і палітрою кольорів цієї колекції шпалер і дозволить втілити в життя Ваші ідеї інтер'єру.

Сірі шпалери тут представлені в декількох відтінках на однотонному тлі, можна підібрати ідеальний відтінок. Так само колекція багата шпалерами з глибокими відтінками зеленого та охри, які будуть безсумнівно прекрасно грати на стінах доповнюючи основний мотив. Використовуючи цю колекцію шпалер в своєму інтер'єрі потрібно уважно поглянути на кімнату, оцінити її, виділити саму видну стіну малюнком, на суміжній стіні підтримати малюнок більш яскравими однотонними шпалерами, трохи, головне не переборщити, не великий фрагмент, тільки в якості посилення малюнка на загальному тлі інтер'єру, стіни що залишилися заповнити фоновими, більш безбарвними шпалерами сірого, бежевого або білого відтінку і вуаля, ідеальний, гармонійний інтер'єр готовий. Купити шпалери Khroma Zoom Kosmos за відмінною ціною можна в нашому інтернет-магазині шпалер oboi.ua

Відео презентація шпалер для стін Zoom Kosmos фабрики Khroma

Підпишіться на наш YouTube канал і стежте за новинками шпалерного ринку.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Zoom Kosmos дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Zoom Kosmos Khroma.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Khroma Zoom Kosmos Новини