-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація шпалер для стін AS Creation Melange

23.10.2019

Шановні клієнти, пропонуємо подивитися відеоролик про вишукану колекцію шпалер для стін Melange AS Creation. Ми дуже сподіваємося, що ця презентація розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Шпалери Melange містять стримані кольори, а виразна гра з затіненням і текстурами є відмінними рисами цієї колекції, ці прийоми роблять її магічно прекрасною. Кольори шпалер натуральні і приємні для очей: крем, капучіно, антрацит і димчасто-синій колір шпалер є основними темами цих шпалер в класичному стилі. Їх багатогранні варіації є ідеальним партнером для неповторних інтер'єрів. Любителі класики можуть підібрати для себе відмінні дизайни шпалер. Класичні шпалери в свіжих весняних відтінках пожвавлять стіни. Дамаск і візерунки схожі на образ ручної роботи випромінює справжній, натуральний шарм. Купити шпалери AS Creation Melange за вигідною ціною можна в інтернет-магазині шпалер oboi.ua

Відео колекції шпалер AS Creation Melange

Підписуйтесь на наш YouTube канал і будьте в курсі найновіших колекцій шпалер.

Повна колекція шпалер для стін в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Melange AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Melange Новини