-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нові шпалери Rasch Harmony в нашому магазині

31.10.2019

Колекція шпалер Harmony - це маленький рай перфекціоністів і естетів. Всі фарби і візерунки підібрані настільки гармонійно, що не викликають роздратування, а навпаки - діють заспокійливо. Harmony - гармонія у всьому.

Колірна гамма включає в себе пастельні теплі тони, які стануть чудовим доповненням Вашого інтер'єру. Такі шпалери краще використовувати під час капітального ремонту, керуючись такими параметрами: матеріал - вініл на флізеліновій основі вже є запорукою якості та довго періоду експлуатації; завдяки технологіям виготовлення цих шпалер вони легко прилягають до стіни, як би стаючи її другим шаром; при поклейке шпалери добре розгладжуються, не залишаючи бульбашок або здутостей. При правильному догляді продовжити життя шпалер легко - витирайте їх вологою ганчіркою.

Хаотичність - частина порядку. Колекція представлена в основному мереживним дизайном. В каталозі Harmony є тільки три однотонних варіанти: бежевий, синій і бузковий кольори. Решта ж моделі шпалер від компанії Rasch - це візерунки. Більшою мірою вони хаотичні. Хвилясті лінії, кружечки, палички та інші елементи геометрії, що не з'єднаються в один малюнок, але при цьому складають цілісну картину.

Дизайни шпалер стін Rasch Harmony:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Harmony дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі Harmony Rasch.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Harmony

Ознайомитеся з інтер'єрами шпалер для стін Harmony Rasch

Подивитися галерею інтер'єрів Rasch Harmony.


Oboi.ua - це величезний вибір, колекції, весь світ шпалер для Вашого дому, надійний сервіс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Rasch Harmony Новини