-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Відео презентація колекції шпалер Ethnic Origin AS Creation

17.11.2019

Шановні покупці, сьогодні ми представляємо ролик про дуже красиву колекцію шпалер для стін Ethnic Origin від AS Creation. Впевнені, що ця презентація детально розповість Вам про цю колекцію шпалер і надихне Вас на створення свого унікального інтер'єру.

Східні мотиви знайшли своє вираження в якісних шпалерах у вигляді графічних візерунків, цифрових принтів в яскравих кольорах з етно-мотивом. Шпалери на стіну виглядають бездоганно. Вони привертають увагу кольоровою гамою: пастельними відтінками Сходу з унікальними візерунками; охристими квітами, які передають мерехтливе світло савани; темно-синіми, як океан, блакитними - кольору неба; землистими, зеленими, відображаючи всі особливості унікальних місць на Землі. Колірні поєднання гармонійно поєднуються з візерунками, шпалери створюють комфорт і передають його всім, хто знаходиться в приміщенні, залучають якоюсь чуттєвою містикою, роблячи дизайн ексклюзивним.

Відео колекції шпалер Ethnic Origin фабрики AS Creation

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер Ethnic Origin дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Ethnic Origin AS Creation.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін AS Creation Ethnic Origin Новини