-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Видео презентація колекції шпалер для стін Rasch B.B Home passion VI

25.11.2019

Шановні покупці, сьогодні ми підготували для Вас ролик про вишукану колекцію шпалер B.B Home passion VI виробництва Rasch. Сподіваємося, що саме це відео розкриє дизайнерські секрети цієї колекції шпалер і підкаже оптимальне рішення для Вашого інтер'єру.

Німецькі шпалери B.B Home passion VI допоможуть Вам зробити інтер'єр приємним, неординарним і затишним. Що може бути більш затишним і домашнім, ніж дуже світлі шпалери в дрібну квіточку або шпалери в клітку? Хоча поняття затишку у кожного своє, і можливо для Вас найзатишніші шпалери - це шпалери з пальмовим листям, шпалери з водоспадом або оригінальні шпалери з передранковим пейзажем. Яскраві шпалери з орнаментами з ананасом безумовно додадуть стінам оригінальність, і в той же час нададуть інтер'єру ритм і створять гармонію. У цих цікавих шпалерах все збалансовано - кольори, чіткі візерунки і екзотичний малюнок. Зверніть увагу на панно з пейзажами. Придбати недорого сучасні шпалери Rasch B.B Home passion VI можна в магазині шпалер Oboi.ua.

Відео колекції шпалер Rasch B.B Home passion VI

Слідкуйте за нашими новинками на офіційному YouTube канале, підписуйтесь і будьте в курсі всіх подій у світі шпалер для стін.

Детальну інформацію про коллекції шпалер B.B Home passion VI дивіться в нашому інтернет магазині - вінілові шпалери на флізеліновій основі B.B Home passion VI Rasch.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Відео Презентація Шпалери Шпалери для стін Rasch B.B Home passion VI Новини