-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Зустрічайте колекцію шпалер Eijffinger Bloom в нашому магазині

02.12.2019

Фабрика Eijffinger родом з Голландії - це своєрідне дзеркало душі скандинавського народу. Компанія крізь дизайн і оформлення шпалер передає особливості світогляду, традиції і звичаї північних людей. За час свого існування на ринку Eijffinger завоювала серця простих людей і дизайнерів в Європі.

Компанія пропонує нестандартний оздоблювальний матеріал для стін, який відрізняється оригінальними малюнками, контрастною кольоровою палітрою і креативними ідеями. Відмінне підтвердження тому - колекція шпалер Bloom.

Bloom - куди підходять і де використовувати? Оригінальні шпалери від нідерландської компанії прикрасять ваші кімнати з таким оформленням: класика і мінімалізм - тут знадобляться однотонні шпалери або ж тиснений візерунок; модерн, який відрізняється розкішшю, великими малюнками і незвичайними об'єктами; екостиль, який створюється за допомогою природних елементів і деталей. До головних плюсів компанії відносяться: приємна і доступна ціна; стійкість фарб і квітів, які не вигоряють на сонці і не блякнуть з часом; сам матеріал сприяє швидкій наклеювання шпалер і їх міцної фіксації. Шпалери з колекції Bloom - це вигідне вкладення в свій будинок, адже з ними кімната перетворюється і стає набагато красивіше.

Купити голландські шпалери Bloom виробництва Eijffinger в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер Bloom дивіться в нашому інтернет магазині - флізелінові шпалери Bloom Eijffinger.

Флізелінові шпалери Eijffinger Bloom

Ознайомитеся з інтер'єрами шпалер для стін Bloom Eijffinger

Подивитися всі інтер'єри каталогу шпалер Eijffinger Bloom.


Oboi.ua - це весь світ шпалер для Вашого дому, оптимальний вибір, прямі поставки, надійний сервіс.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Eijffinger Bloom Новини