-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Нова колекція шпалер для стін Sandudd White Secrets

04.12.2019

Фабрика Sandudd зародилася в Фінляндії, але користується популярністю у всій Європі, охоплюючи, в тому числі і Україна. Так ця компанія виготовляє і поставляє якісну продукцію.

У колекції White Secrets поєднуються тонкі риси аристократичного стилю, які характерні для скандинавського народу. Характерні риси колекції шпалер White Secrets: білі і сірі тони, як ніби це засніжені пейзажі Фінляндії; строгість і мінімалізм; прості чіткі лінії, які не відрізняються химерністю або іншими подібними властивостями; малюнки, які на перший погляд здаються звичайними і простими. Ця колекція шпалер від фінської фабрики скупа на емоційність, яку часто приписують скандинавським жителям. Навпаки вона говорить про умиротворення, спокій і непорушності. Такі шпалери привнесуть у Ваш дім умиротворення. Технічні характеристики шпалер теж безсумнівно радують. Адже паперова основа має свої плюси: їм невластива механічна деформація; не змінює форму після того, як клей висихає; переносять підвищену вологість; не вигоряють на сонці; не змінюються під час терня або зіткнень з іншими предметами. Шпалери White Secrets - це знахідка для мінімаліста і перфекціоніста.

Купити шпалери White Secrets виробництва Sandudd в інтернет магазині:

Детальну інформацію про коллекції шпалер White Secrets дивіться в нашому інтернет магазині - паперові шпалери White Secrets Sandudd.

Паперові шпалери Sandudd White Secrets

Інтер'єри White Secrets от фабрики обоев Sandudd

Подивитися всі інтер'єри Sandudd White Secrets.


Oboi.ua - це оперативна доставка, прямі поставки, зручний інтерфейс, колекції.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Sandudd White Secrets Новини