-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Натхненна східним стилем колекція Oriental Sense відображає останні тенденції моди і оформлення інтер'єрів. Зокрема, в колекції представлені шпалери з великими квітам, смугами та графічними орнаментами.
Подаруйте дітям радість. Паперові шпалери з колекції Over the Rainbow від бельгійського виробника Holden Decor прикрасять стіни дитячої кімнати, наповнять інтер'єр гармонією і відмінним настроєм.
Колекція італійських флізелінових шпалер Pint від бренду Camarasa запрошує в прекрасний світ фантазій і пригод. Індіанська тематика, космос, африканські звірі - симпатичні і пустотливі декори наповнять кімнату атмосферою щастя.
Чарівна колекція шпалер Fantasia від англійського бренду Arthouse включає в себе дизайни з єдинорогами, метеликами, жуками і великомасштабні квіткові композиції, які ідеально підходять для надання унікального акценту будь-якому приміщенню.
Чудова колекція шпалер New Orleans від знаменитого німецького бренду AS Creation представлена безліччю яскравих квіткових мотивів і однотонних полотен. Відчуйте неповторний колорит цієї колекції.
Якщо ви давно мрієте перетворити свій будинок в світ гламурного комфорту, ви знайшли саме те, що вам потрібно! Німецькі флізелінові шпалери преміум-класу з нової колекції Fleece Royal від компанії AS Creation створені для вас.
Колекція Elegance 5 від AS Creation запрошує вас креативно комбінувати вишуканий графічний дизайн і сучасні інтерпретації природних тем, а також мотиви необароко.
Веселі танцюючі фламінго, орнаменти з квітами. Легка життєрадісність німецьких шпалер з коллекци Cozz від компанії AS Creation перетворить ваш будинок в оазис радості і затишку. Те, про що ви мріяли!
Ніжні кольори крил голубки, доповнені виразними відтінками гірчичного, бордового, бірюзового, фіолетового. Графічні квіткові орнаменти, вертикальні візерункові смуги. Це колекція німецьких шпалер Paloma від AS Creation.
Прості, але дуже витончені і стильні візерунки в поєднанні з чудовою кольоровою гамою шпалер Esprit 11 від німецького виробника настінних покриттів AS Creation в приміщенні виглядають неймовірно ефектно.
Квіткові шпалери з великим графічним малюнком, яскраві однотонки. Cтиль та краса шпалер з колекції San Francisco від виробника AS Creation створять чудовий комфорт у вашій квартирі.
Барви природи, розкішні яскраві квіти і листя, асоціації з туманним ранкому, рожевим світанком, поетичним заходом і сутінкової тишею. Колекція шпалер Naturel від виробника Wallife (Китай) створить затишний і естетичний інтер'єр.
В основу колекції Geo Nordic від відомого виробника AS Creation лягла концепція«хюгге», трендової скандинавської філософії життя. Це стильні і високоякісні покриття для стін з виразними акцентами.
Флизелінові шпалери з колекції Verona від китайського бренду Wallife відрізняються оптимальним поєднанням естетики, економічності і практичності завдяки сучасному обладнанню та ретельному контролю якості на всіх етапах виробництва.
Чудові гобелени, старовинний велюр, дорогі декоративні тканини. Стилізована колекція вінілових шпалер на флізеліновій основі Stylish від бельгійського бренду Dekens створена для розкішних і трендових інтер'єрів.
Пишні розсипи квітів, мінімалістичний геометричний дизайн і текстури бетону. Колекція шпалер Dorino від виробника настінних покриттів компанії GranDeco настільки ж трендова, наскільки і універсальна.
Розкішна і елегантна колекція шпалер Tiffany від французької компанії Ugepa - саме втілення преміального рівня естетики і стилю. Прекрасні шпалери для респектабельного та модного інтер'єру.
Шпалери від компанії Emiliana Parati чудово поєднують кращі традиції виробництва настінних покриттів зі стилем, смаком і сучасною культурою. Iменна колекція Valentin Yudashkin Limited Edition тому є підтвердженням.
Колекція шпалер Venetian Damask 7 від італійської компанії Sirpi додасть вашому інтер'єру розкішну привабливість, делікатно створюючи обстановку, повну вишуканості, завдяки широкому спектру прекрасних дизайнів.
Тропічні листя і яскраві квіти, папуги і тукани, ніжна лаванда і скромні польові квіти, оптична геометрія і килимові малюнки. Колекція шпалер Sejours & Chambres від компанії Lutece красива і дуже стильна.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю