-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Французька елегантність, практичність і універсальність. Колекція шпалер Couleurs Matieres 2020 від виробника Lutece саме втілення стилю і комфорту. Розкрийте свою індивідуальність в інтер'єрі вашого будинку.
Гра кольору і фактур на шпалерах з колекції Stories & Lars від AS Creation створює неймовірної краси ефект. Насолоджуйтесь унікальними інтер'єрами з цими чудово елегантними і виразними шпалерами.
Краса вишуканих дизайнів і фактур - в цьому колекція шпалер для стін Mix Alterdom від провідного виробника настінних покриттів AS Creation не має рівних. Приємна гамма елегантних тонів підсилює це враження.
Фактури старовинних гобеленів і тканих килимів. Елегантність і благородна, стримана розкіш. Колекція шпалер для стін Alterdom від AS Creation ідеальна для сучасних інтер'єрів у класичному стилі.
Ласкаво просимо в неймовірний світ Palazzo Venecia. Унікальна колекція шпалер від компанії Erismann представляє розкіш і винятковість класичної Італії в сучасній інтерпретації передових технологій.
Колекція флізелінових шпалер Jette 4 є продовженням успішної колаборації дизайнера Jette Joop і компанії AS Creation. Особливістю колекції є поєднання класичного малюнка і сучасних колірних рішень.
Реалістична оптична імітація текстильних структур, королівська розкіш з акцентами золота, практичність і висока якість сучасних матеріалів - це колекція шпалер Chatelaine III від німецької компанії Rasch.
Унікальні текстильні шпалери на флізеліновій основі з колекції Mirabeau від знаменитої німецької торгової марки Rasch Textil підкорюють з першого погляду своїми прекрасними дизайнами і приємною оригінальною фактурою.
Ніжність і гармонія. Колекція шпалер Pianissimo від AS Creation перетворить ваш будинок в затишне гніздечко з красивими стінами і стильним інтер'єром. Це шпалери, з якими життя стає сповненим чарівності і комфорту.
Вінілові шпалери на флизелиновій основі з колекції California Dreams від бренду Erismann наповнять вашу квартиру невимушеною атмосферою придорожніх американських кафе, пригод безтурботним молодості і свободи.
Колекція німецьких шпалер для стін Poetry 2 від компанії Rasch запрошує піти від проблем і сірості повсякденної рутини. Прекрасні птиці на гілках квітучих дерев, листя, трави, ніжні тони - ідеальний оазис гармонії і радості.
Прекрасні старовинні італійські фрески дорогоцінні гобелени, потерті дорогі килими ... Шляхетна розкіш аристократичних династій представлена в сучасній інтерпретації в колекції шпалер Graziella від компанії Yuanlong.
Колекція шпалер City Glam від торгової марки Marburg поєднує в собі класичний шик і сучасний зовнішній вигляд. Краса шпалер на стіну підкріплена абсолютною якістю, гарантованою європейським виробником.
Натхненні чудовими художніми та стилістичними періодами минулого, дизайнери компанії AS Creation створили сучасну відповідь на класичний декор стін - вишукану колекцію шпалер Charme UA.
Краса італійського мармуру та розкіш палацового оздоблення в поєднанні з новітніми сучасними технологіями дали життя приголомшливій колекції шпалер для стін Milano від компанії Wallife.
Вікові традиції майстрів міста Комо і візерунки дорогоцінних шовкових тканин, що прийшли до нас з 18 століття, надихнули компанію Limonta на створення розкішної колекції шпалер Le Sete Di Como.
Прикрасьте стіни свого будинку чудовими шпалерами з колекції Maximum XVI від німецької компанії Rasch. Ці декори нададуть будь-якій кімнаті неймовірний шарм сучасного мистецтва і пожвавять обстановку в будинку.
Парма, італійське місто, відоме у всьому світі своїми культурними, архітектурними та гастрономічними традиціями. Колекція шпалер Parma від бренду Decori & Decori створена з наміром віддати належне чарівності цього міста ..
Яскраві, життєрадісні, трендові шпалери з колекції Seino від торгової марки Yuanlong стануть справжньою знахідкою, оскільки серед розмаїття красивих дизайнів кожен може вибрати шпалери на свій смак.
Колекція Pure Linen 3 від Rasch Textil пропонує широкий вибір текстильних шпалер різних кольорів. Елегантний зовнішній вигляд шпалер і цікавий цифровий друк перетворюють кожну кімнату в оазис краси і затишку.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю