-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Шпалери з колекції Alliage від Rasch Textil поєднують елегантність з простотою, пропонуючи дизайни з позачасовими, модними, прохолодними і теплими кольорами. Завдяки матово-глянсовим ефектам колекція створює стильну обстановку.
Прекрасні шпалери з колекції Balade від бельгійського бренду Dekens ідеально поєднують в собі креативність і якість, пропонуючи інноваційну концепцію інтер'єру для всіх, хто прагне створити модну та комфортну обстановку в своєму будинку або офісі.
Шпалери з колекції J&V 701 City від Sirpi привносять красу мегаполісу в ваш будинок і офіс, акцентуючи увагу на деталях міського пейзажу і перетворюючи дрібні елементи в захоплюючі дух ефекти.
У колекції шпалер Raffinesse від бренду Rasch Textil традиція зустрічається з сучасним творчістю. Поєднання чудової тканинної текстури і креативного дизайну цих шпалер елегантно підкреслить вашу житлову зону.
Toscani - це колекція сучасних вінілових шпалер на паперовій основі від бренду Holden Decor. Чудові шпалери прикрашені блискучими металевими принтами, фактурними ефектами і вишуканим тисненням.
Класичний італійський стиль життя. Шляхетна розкіш класичних шпалер преміум класу з колекції Nobile від бренду AS Creation наповнить ваш будинок чудовою аурою середземноморських вілл і особняків.
Шпалери для дитячої, зроблені з любов'ю. Колекція прекрасних шпалер для дитячої Lovely Friends від всесвітньо відомого виробника AS Creation включає в себе чарівно симпатичні дизайни, з олівцевої графікою і приємними кольорами акварельних відтінків.
Оточіть себе східною розкішшю і колоритом. Колекція шпалер 1001 Nights від виробника Khroma пропонує зануриться в казкову атмосферу Середнього і Далекого Сходу. Ці стильні шпалери внесуть в вашу квартиру ауру східної таємниці.
Створіть трендовий дизайн інтер'єру з оригінальною колекцією вінілових шпалер для стін Beton від виробника Caselio, в якій чудова палітра з 49 простих кольорыв пантона підкреслює мінеральну структуру бетону.
Колекція Sky від бренду Rasch Textil привнесе у ваш будинок атмосферу спокою і затишку. Відмінною рисою цих якісних і красивих шпалер є текстильна структура, що нагадує тканину.
Надихнувшись доброзичливою і теплою атмосферою бістро, компанія Caselio пропонує колекцію простих у застосуванні вінілових шпалер під назвою Au Bistrot d'Alice з гостинним і приємним дизайном.
Шпалери на стіну з колекції Olivia від відомого бельгійського виробника, компанії Khroma, характеризуються багатством трендових квіткових візерунків, причому дизайни представлені як в яскравій, так і в стриманій палітрі.
Відкрийте для себе дивовижний світ природи з колекцією шпалер Cabinet Of Curiosities від бренду Khroma. Екзотика джунглів, африканських тварин і тропічних рослин втілилася в трендових дизайнах шпалер.
Наповніть своє життя яскравим мерехтінням! Колекція шпалер Glitterati від англійської компанії Arthouse пропонує широкий спектр текстурованих шпалер з ефектним блиском.
Літо цілий рік. Дизайн шпалер, об'єднаних темою Bloom від торгової марки Arthouse, визначається сучасними тенденціями, що дозволяють створити різноманітну колекцію красивих шпалер на будь-який смак.
Життєрадісність яскравого мексиканського стилю. Трендовая колекція шпалер Yucatan від знаменитої компанії Rasch додасть інтер'єру вашого будинку чудовий настрій свята і легкості.
Популярний скандинавський стиль, властивий колекції шпалер Ylvie від всесвітньо відомої компанії Rasch, наповнить ваш будинок затишком і особливою атмосферою гармонійного способу життя. Прекрасне рішення для сучасного інтер'єру.
Ритм великого міста - колекція шпалер виробництва німецької компанії Rasch під назвою Uptown пройнята енергетикою трендового урбаністичного стилю і, в той же час, наповнена гармонією релаксу.
Retro House від англійського бренду Arthouse - свіжа, яскрава колекція демократичних шпалер з ретро-дизайном в стилі 20-го століття в модній палітрі охри, оранжевого, бірюзового і сірого, яка ідеально підходить для будь-якого приміщення.
Колекція шпалер від бренду AS Creation під назвою Schoner Wohnen 10 відрізняється чудовим поєднанням стриманої колірної гами, чарівних блискучих ефектів і вишуканих тонких фактур.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю