-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

2020

Всього: 335

Прекрасні шпалери для дитячої кімнати. Колекція від англійського бренду Arthouse називається Imagine Fun I. І дійсно, це шпалери, за допомогою яких можна створити дивовижний, веселий, чарівний світ.
Яскрава колекція шпалер Hotspot від бренду Rasch привнесе в інтер'єр свободу та романтику 60-х років. Чудові дизайни з виразною геометрією ідеальні для акцентних стін і зонування приміщення.
Midas - колекція шпалер від бренду Holden Decor, що включає в себе ефекти акрилового розпису і блискучих текстур. Ця сучасна колекція складається з геометричних фігур, смуг, дамасків і різноманітних текстур.
Сучасна інтерпретація стилю бароко в колекції шпалер Moments від компанії AS Creation обіцяє затишний інтер'єр, в якому органічно виглядають розкішні квіткові гірлянди і трендові фактури.
Колекція шпалер California від бренду AS Creation (Німеччина) приваблює поєднанням дизайнів в стилі лофт з морськими і етномотивами. Ця колекція свіжа і прекрасна, немов океанський бриз на пляжах Каліфорнії.
Оригінальна колекція шпалер на стіну Absolutely Chic від відомого виробника настінних покриттів, німецької компанії AS Creation, підкорює стриманою чарівністю своїх вишуканих декорів та текстур.
Вінілові шпалери на паперовій основі з колекції Abitat від Zambaiti Group (D&C) - новий вимір в інтер'єрі з виразними текстурами, цікавими дизайнами і приємною кольоровою гамою.
Красиві флізелынові шпалери з колекції Paradise Garden від виробника AS Creation перетворять ваш будинок в справжній райський куточок завдяки ексклюзивним дизайнам і чудовій текстильній поверхні.
Колекція шпалер на стіну Matera від виробника Rasch Textil пройнята колоритом прекрасного південного італійського міста, в якому кожна стіна, кожна рослина розповідають свою дивовижну історію.
Karin Sajo Paris - це трендова колекція шпалер від популярного дизайнера Карін Саджо для провідного виробника настінних покриттів GranDeco. Красиві радіальні візерунки і прекрасна колірна гамма цих шпалер прикрасять ваш будинок.
Нова колекція шпалер Sumatra від виробника AS Creation наповнює інтер'єр неповторною екзотикою індонезійського острова Суматра. Приємні кольори шпалер підкреслюють витончену структуру декорів.
Колекція шпалер Barbara Home Collection 1,06 створена в колаборації компанії Rasch і популярної німецької телеведучої Барбари Шенебергер. Натхненням для неї послужив улюблений будинок і мрії.
Трендові графічні візерунки і естетика бароко, смуги і квіткові мотиви, срібло і металевий блиск - колекція шпалер Esprit 13 надихає унікальними дизайнерськими знахідками і високою якістю матеріалів і друку.
Колекція шпалер Wall Designs від всесвітньо відомого виробника настінних покриттів Khroma презентує спеціальні фотошпалери для вашої кімнати. Ці оригінальні панно стануть справжньою окрасою інтер'єру.
Завдяки сучасним колірним рішенням і інноваційним технологіям виробництва, що використовуються компанією-виробником Komar, класичний дизайн в колекції шпалер Heritage стає чудовим сучасним трендом.
Розкішні шпалери з колекції Denzo від німецького виробника настінних покриттів Rasch ідеальні для створення унікальних трендових інтер'єрів, що підкреслюють ваш стиль і прекрасний смак.
Насолоджуйтесь красою світу, не виходячи з дому! Завдяки колекції інноваційних фотошпалер Stefan Hefele II від компанії Komar кращі світові пейзажі і пам'ятки щодня будуть радувати вас і ваших гостей.
Колекція класичних шпалер Mix It Up від A.S. Creation пропонує квіткові орнаменти в м'яких тонах. Кольори бежевий, кремовий, рожевий, зелений і світло-блакитний гармонійні і стильні.
Колекція Venetian Damask 8 від компанії Sirpi - це класичні італійські вінілові шпалери, прикрашені красивими орнаментами і структурами, які м'яко переливаються на світлі.
Квіти - невичерпне джерело натхнення для дизайнерів. Розкішні квіткові мотиви, прекрасні птахи і приголомшлива палітра - колекція шпалер Fiore від бренду BN перетворить будь-яку кімнату в райський куточок на землі.

Всього: 335



Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю