-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Флізелінові шпалери новинки зима 2020-2021

03.01.2021

Які шпалери зараз в тренді? У пошуках нових ідей і якісних матеріалів для оформлення стін вашого будинку рекомендуємо звернути увагу на модні рослинні і геометричні дизайни, представлені провідними світовими виробниками настінних покриттів.

Особливостями сучасної стилістики таких шпалер є динаміка, виразність і графічність малюнка, як, наприклад, в флізелінових шпалерах з колекції Daimon від Decoprint. Такі шпалери розставляють акценти і задають напрямок в дизайні інтер'єру.

Рослинні мотиви наповнюють приміщення цілющою енергією природи, створюють атмосферу спокою та комфорту. Вони виглядають декоративно і, в той же час, органічно. Шпалери з геометричними орнаментами прикрашають інтер'єр, вносять в нього розміреність і ритмічність.

Залежно від колірної гами, такі шпалери виглядають нейтрально-стримано або ж, навпаки, експресивно. Доповненням до шпалер з малюнком служать однотонні шпалери, представлені в колекції. Хочете купити модні шпалери? В інтернет-магазині oboi.ua ви знайдете новинки настінних покриттів від кращих виробників світу.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини