-1%
від 2,000 грн
-2%
від 4,000 грн
-3%
від 6,000 грн
-4%
від 8,000 грн
-5%
від 10,000 грн

Шпалери в спальню в світлих тонах

07.01.2021

Світлі шпалери для спальні дарують додаткове відчуття простору. Це ідеальний спосіб візуально збільшити приміщення, додати в кімнату більше світла. Шпалери світлого кольору входять в багато колекції, представлені світовими виробниками настінних покриттів.

Приємна палітра і північний колорит. Німецька компанія AS Creation пропонує світлі шпалери з геометричним візерунком в скандинавському стилі. Динамічний дизайн в пастельних тонах наповнить спальню свіжістю, створить екологічну і комфортну обстановку.

Шпалери в світлих відтінках ви знайдете також і в колекціях ще одного німецького бренду. Якщо ви хочете шпалери в спальню з красивим рослинним принтом або неяскравим абстрактним малюнком, придивіться до колекції Modernista від компанії Marburg.

Однотонні вінілові шпалери на флізеліновій основі з колекції Marburg Atelier можна використовувати як в якості базового одягу для стін, так і в якості доповнення до візерунковим акцентним шпалер. Ці та інші шпалери для спальні ви можете купити в інтернет-магазині oboi.ua.




Доставка

Безкоштовно

для замовлень від 999 грн.

До відділення Нова пошта ( карта )

Кур'єром по Києву

Оплата

Безготівковий розрахунок на IBAN чи карту ФОП. Приймаємо до оплати картки єВідновлення.

Повернення

протягом 14 днів

Самовивіз

Самовивіз з нашого салону Позняки можливий в дні роботи або за домовленістю
Теги: Шпалери Шпалери для стін Новини